Yleinen

Twilight Breaking Dawn Part I

05.02.2012, tl88

Pientä arvostelua ihmisten käyttäytymisestä tähän alkuun; oon nyt ite  nähny leffan, muttei mulle tulis mieleenkää spoilaa sitä toisilta. En mä mene leffaan siks et saisin otettua kuvia leffast, jostta voisin julkasta niit Facebookis tai Twitteris tai missää netis viel ainakaa vähää aikaa. ONKO HYVÄT IHMISET TEIDÄN PILATTAVA TOISILTA SE SAMA JÄNNITYS, JONKA SAITTE JO KOKEA?!?!? Olkaa tyytyväisiä et yleensäkää näitte leffan, piippiipppiiipipipipipipiippiiiii…!!! Ärsyttävää käytöstä. Jo yöllä kotiin päästyäni sain huomata poiketes FB:s viel ennen maata menoo et sinne oli laitettu useit kuvia elokuvasta ja toiset jo kiros niihin et ”oliko pakko spoilaa ja laittaa kuvia elokuvast?”-tyylisiä kommentteja.

Lisäksi voisin osoittaa seuraavat sanani viimeöisille kanssakatsojilleni; TE JOTKA ETTE OSAA OLLA ILMAN PUHELIMIANNE JA FACEBOOKKIANNE, ÄLKÄÄ VAIVAUTUKO TULEMAAN OLLENKAAN ELOKUVASALIIN. Nimittäin on ärsyttävää kun useammalla oli edempänä puhelimet kourissa, FB:t auki ja päivittämäs ilmeisesti tilojaan tai spoilaa toisilta leffan. Ainaki mua ärsytti ku puhelimien valoisat näytöt keskeytti tuon tuostaki mun keskittymiseni elokuvaan, joka on aika harvinaista.  Mutta nyt en suoraan sanottuna pystynyt keskittymään kunnolla, enkä sen vuoksi siis myöskään nauttinut täysin elokuvasta, kiitos teidän, jotka olette naimisissa puhelimienne kanssa.

Nyt ku on saatu kanssakatsojia koskevat törkeydet sanottua on aika keskittyä elokuvaan;

Eli käytiin mun avomiehen kanssa 17.-18.11.11 yöllä katsomas ensi-illas ollut Twilightun uusin ja samal toiseks viimeinen leffa. Tunnelma oli aluks ilonen ja jännittyny.. TODELLA jännittyny. Tuntu et kaikki olis odottanee ku vimost päivää sitä et leffa valmistuis ja et kaikki pääsis näkeen et miten se jatkuu.

Ja kieltämättä se täytti kaikki odotukset 😀 Mun piti julkasta tää jo aikaa sitte, mut muut projektit tuli eteen 😀 mutta nyt julkastaa tämä 😀 monet ovat varmasti jo nähneet elokuvan ja muodostaneet omat käsityksenne, se on hyvä 😀

mielestäni tämä on hyvä elokuva, vaikkakin kirjat on parempia 😀 ärsyttää kun ei ole tarpeeksi intoa, budjettia, tms. et saatas kirjat kokonaan tehtyy elokuviks, hyppimät kovinkaan montaa piiphyvää kohtaa yli 😀

Kiitän ja kumarran, seuraavaan kertaan 😀


2 vastausta

  1. tl88 sanoo:

    I haven’t tested my wpm, but when i’m inspired i write finnish pretty quickly 😀 Glad you like 😀

  2. i love your blog, i have it in my rss reader and always like new things coming up from it.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *